Feromon Parfüm

Érdekességek a feromon parfümökről

Feromon Parfüm

2021. július 12. 18:43 - FEROMON PARFÜM

Ezért érdemes feromonos parfümöt használnod

A feromon parfüm egy nagyon hasznos találmány! Mindig nálad lehet az extra csáberőd, mert észrevétlenül hat, hiszen egy jó minőségű tartós parfümhöz vannak hozzáadva a megfelelő arányban a feromonok. Az életed számos terén megkönnyíti a dolgod egy ilyen parfüm.

Például:

  • Segít, hogy az első benyomás pozitív legyen rólad, hiszen az első benyomásra nincs második lehetőség
  • Rengeteg élményt fog adni (ismerkedés és szexuális érintkezés tekintetében)
  • Segít az ismerkedésben
  • Segít a randizásban
  • Több önbizalmad lesz általa
  • Feldobja a meglévő kapcsolatodat

Ha még nem próbáltad, akkor mindenképp érdemes választanod egy a személyiségedhez illő feromonos parfümöt, mert felejthetetlen élményeket szerez majd Neked.

De vigyázz, mert hamisítják!

Keress rá a Google-ben a FEROMON X-re, mert ő hivatalos forgalmazó és ott illatmintát is tudsz rendelni parfüm vásárlás előtt, hogy biztosan eltaláld a számodra tetsző illatot. Megbízhatóak, 15 éve vannak már Magyarországon és eredeti feromon parfümöket árulnak több fajta illatban férfiaknak és nőknek is egyaránt, amikben valóban van androstenone és androstenol, ami garantálja a sikert.

Mivel az ára kedvező, azért minden nap használhatod, így biztosan nem maradsz le egyetlen kínálkozó lehetőségről sem :) 50ml-es kiszerelésben vannak, de valódi Parfüm (P) töménységűek, ezáltal néhány fújás elegendő belőlük és egész nap érződik az illatuk. Ismert márkák illataiban kapható, így könnyebb a választás, mert lehetséges, hogy már az adott illatot használnod, így csak annyi a dolgod, hogy lecseréled egy feromon tartalmú verzióra.

Ingyen házhoz is szállítják neked 1-2 nap alatt. A csomagolás nagyon diszkrét, nem derül ki belőle, hogy abban található a titkos csáberőd :)

feromon x feromon parfüm federico mahora pheromone 52feromon x feromon parfüm federico mahora pheromone 33

(Federico Mahora Pheromone)

komment
Címkék: feromon parfüm
süti beállítások módosítása